Nieuws

3JS Live in Concert – Avondje uit en Overnachten in Steenwijk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De 3JS treden op in Steenwijk op vrijdag 16 september 2016 en u kunt er bij zijn en genieten van een live concert van deze toppers. En als u geen zin heeft om naar huis te gaan blijft u toch lekker slapen in het hotel in Steenwijk, Overijssel.

3JS Live in Concert in Overijssel
Op vrijdag 16 september zullen de 3JS voor een zeer uniek CONCERT, met begeleidende band, afreizen naar Steenwijk. Niet alleen HITS maar ook COVERS zullen de avond vullen. Van 19:30 uur tot 01:00 uur zult u in de watten worden gelegd door Lex Gaarthuis (100% NL), Ramon Boekel (Host) en een 90 minuten durend concert van de 3JS (showtime rond 21:30 uur). Er zullen enkele vrije zitplaatsen worden gecreëerd tijdens dit sta-concert van de 3JS. De deuren zullen om 19:30 uur worden geopend.

Het hotel en de faciliteiten
Hotel Steenwijk is een gezellig 3-sterren hotel dat uitstekend bereikbaar is. Het is gelegen aan de rand van de stad Steenwijk, het toeristische centrum van Noord-West Overijssel.

De omgeving van Steenwijk is uitermate geschikt voor mooie wandelingen en prachtige fietstochten. Het hotel is centraal gelegen aan het knooppunt van een uitgebreid fietsroutenetwerk en wordt omringd door een schitterende omgeving bestaande uit prachtige meren, uitgestrekte heidevelden en bossen. Nationaal Park Weerribben-Wieden en het waterrijke Giethoorn zijn zeker een bezoek waard.

Het hotel beschikt onder anderen over een sfeervolle à la carte restaurant, een gezellige bar en een fitnessruimte.

Dit arrangement is inclusief:

  • Ticket voor de 3Js
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1 Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Prijs: € 89,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Klik hier voor meer informatie of bekijk het totaalaanbod van Bedrijfsfeesten

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.