Nieuws

3JS Live in Concert – Avondje uit en Overnachten in Nieuwegein

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De 3JS treden op in Nieuwegein bij Utrecht op zaterdag 3 december 2016. Geniet van een live concert van deze toppers uit Volendam en blijf lekker slapen in dit 4-sterren hotel. Zo kunt u de avond echt genieten dus boek snel deze datum!

3JS Live in Concert in Nieuwegein Utrecht
Op 3 december 2016 zullen de 3JS voor een zeer uniek CONCERT, met begeleidende band, afreizen naar Nieuwegein. Niet alleen HITS maar ook COVERS zullen de avond vullen. Van 19:30 uur tot 01:00 uur zult u in de watten worden gelegd door Lex Gaarthuis (100% NL), Ramon Boekel (Host) en een 90 minuten durend concert van de 3JS (showtime rond 21:30 uur). Er zullen enkele vrije zitplaatsen worden gecreëerd tijdens dit sta-concert van de 3JS. De deuren zullen om 19:30 uur worden geopend.

Het hotel en de faciliteiten
Het luxe 4-sterren Hotel Nieuwegein-Utrecht ligt vlak aan de A2 en op slechts 10 kilometer afstand van de historische stad Utrecht. Door de gunstige ligging aan de A2, afrit 9, is het hotel zeer gemakkelijk te bereiken. Het hotel is voorzien van vele faciliteiten die garant staan voor een heerlijk en comfortabel verblijf.

Het hotel biedt u alles wat u van een 4-sterren hotel verwacht: sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten. Het hotel beschikt over 81 moderne kamers, een culinair à la carte restaurant, bar, sauna, fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad.

Dit 3JS Live in Concert arrangement is inclusief:

  • Ticket voor de 3Js Live in Concert
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1x Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Prijs: € 89,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over van dit 3JS Live in Concert in Nieuwegein!

Met feestelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Feestkrant.nl

Redacteur

Comments are closed.