Nieuws

32-uurs Vergaderarrangement op een Landgoed op de Veluwe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het landgoed is een bijzonder en uniek hotel dat te typeren is als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, een top accommodatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten.

Koninklijke omgeving
Ons Viersterrenhotel is prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom (gemeenteRheden). Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan derand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar.

In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed, of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

Smaakvol ingerichte ruimtes
Onze zakelijke accommodatie bestaat uit 15 comfortabele en smaakvol ingerichte plenaire zalen en subruimtes. Alle zalen zijn standaard voorzien van een beamer en gratis draadloos internet. Op verzoek wordt het aanbod aan technische faciliteiten vanzelfsprekend uitgebreid. De inrichting en indeling van de zalen wordt altijd zorgvuldig afgestemd op het aantal personen en de aard van de bijeenkomst. De sfeer sluit daardoor altijd aan op uw doelstellingen.

De meeste zalen bevinden zich in het hoofdgebouw. Ook het Hagenau gebouw beschikt nog over enkele zalen die direct toegang geven tot Café Roman. Grotere gezelschappen kunnen het hele Hagenau gebouw afhuren en hebben dan met Café Roman hun eigen borrel- en pauzeruimte tot hun beschikking.

Bijzonder vergaderen

Review: “De locatie is prachtig en het eten was boven verwachting goed. De ruimtes zijn mooi belicht en hebben een luxe uitstraling. Dit is zeker een locatie om naar terug te keren.” R. Dijkstra

Dit Veluwe vergaderarrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater in de vergaderzaal
  • Schrijfblok met pen
  • Beamer met scherm
  • Flip-over met stiften
  • 2x Uitgebreide businesslunch inclusief soepen een warm gerecht
  • Driegangen verrassingsdiner
  • Overnachting in een comfortabele kamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet

Bijzonder vergaderen

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van dit 32-uurs Vergaderarrangement op een Landgoed op de Veluwe. Benieuwd naar het totaalaanbod van Vergaderen op een Landgoed, bekijk hem hier.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.