Nieuws

3-daagse Meeting op de Wadden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een accommodatie met een zakelijke luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen en waar u uitstekend een meerdaagse vergadering kunt houden. Nodig uw relaties uit op het gemoedelijke waddeneiland Texel en maak er een inspirerende 3-daagse meeting van!

Het hotel, mede door de unieke ligging, een uitstekende lokatie voor seminars, congressen, vergaderingen op Texel, tevens is het hotel door de uitgebreide mogelijkheden goed geschikt voor trainingen en workshops.

Het vergaderarrangement van het hotel is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten voor zowel kleine als grote gezelschappen. Koffie en thee tijdens de bijeenkomsten is inbegrepen, evenals het gebruik van een flipover en beamer met projectiescherm. Na uw overnachting in een luxe eenpersoonskamer met bad en/of douche en toilet, kunt u onbeperkt gebruik maken van het luxe Texels ontbijtbuffet. Het arrangement biedt u tevens een uitgebreide lunch van soep, fruit en versbelegde broodjes, en een 3-gangen keuze diner Saisonnier.

3-daagse Meeting op de Wadden?

Redacteur

Comments are closed.