Nieuws

12-11-2016: 2-daags Tribute to the Cats arrangement in Drenthe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Tribute to the Cats Band komt naar Zeegse op zaterdag 12 november 2016. Beleef ook deze geweldige feestavond en blijf overnachten in dit prachtige 4-sterren hotel in Drenthe.

Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. Als je naar de radio luistert hoor je ze vaak voorbij komen, die oude successen van The Cats uit Volendam. Een band die eigenlijk niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis.

Het hotel en de faciliteiten
Dit hotel staat al meer dan 80 jaar bekend om de persoonlijke gastvrijheid en professionele service in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer. Het personeel speelt dan ook in op de individuele wensen van onze gasten.

De 78 hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en afgestemd op de natuurlijke omgeving. Voor extra comfort kunt u terecht in onze Junior Suites met bubbelbad. Alle kamers bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Dit arrangement is inclusief:

  • Ticket voor Tribute To The Cats *
  • 1x Een 3-ganger diner
  • 1 Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Liever een ander avondje uit, bekijk dan hier ons totaalaanbod van alle Bedrijfsfeesten.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Redacteur

Comments are closed.